SunRui Marine Environment Engineering Company Ltd

SunRui Marine Environment Engineering Company Ltd (hierna te noemen SunRui) is een volledige dochteronderneming van China Shipbuilding Industry Company Limited (CSIC). SunRui is een hightech geïntegreerd ingenieursbureau dat in 2003 is opgericht en zich bezighoudt met onderzoek, ontwerp, fabricage, engineering, testen en projectaanneming van corrosiebestrijding en waterbehandeling op zee.

SunRui wordt de leider op het gebied van mariene milieutechniek, levert bijdragen aan de blauwe economie, bescherming van het mariene milieu en de mariene vermogensstrategie, met drijvende kracht achter wetenschappelijke en technologische innovatie, biedt klanten uitgebreide oplossingen, dringt aan op internationaliseringsstrategie, leidt tot snelle ontwikkeling van de industrie en gericht op het besparen van hulpbronnen en milieubescherming.

SunRui werd negen jaar op rij uitgeroepen tot Nationaal High-Tech Enterprises. Het heeft een hoog technisch team, waaronder de expert van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), Taishan-wetenschapper en eersteklas talenten. SunRui won de hoogste onderscheiding op het gebied van technische National Science and Technology Progress Award en National Golden Quality Engineering Award in 2008 in China. De belangrijkste producten van SunRui zijn het nationale strategische innovatieproduct, het nationale belangrijke product, de prijzen van beroemde brandproducten. Nu bezit SunRui de ballastwaterbehandeling, corrosiecontrole, elektroclorering, zeewaterontzilting, rioolwaterzuivering en SCR DeNOx-technologieën, evenals producten. Het heeft een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk met meer dan 30 landen en 70 havens, en de producten worden geëxporteerd naar meer dan 30 landen en regio's.

SunRui ontwikkelt voortdurend onafhankelijke innovatie, de meeste R & D-resultaten vullen de binnenlandse blanco en bereiken het internationale toonaangevende niveau met toepassing van bijna 100 patenten. SunRui presenteerde meer dan vijfentwintig National Standard, Military Standard en Industry Standard of Corrosion Control-technologie, de industriestandaard van technologie van natriumhypochlorietgenerator voor het elektrolyseren van zeewater, de eerste industrienorm voor ontwerp en installatie van ballastwaterbehandelingssysteem voor schepen met elektrolytische methode toegepast op BWMS-technologie. SunRui BalClor® ballastwaterbeheersysteem is een belangrijke hulpapparatuur op schepen met volledig onafhankelijk eigendomsrecht, Sunrui was de eerste IMO-fabrikant die de definitieve goedkeuring verleende in China en met DNV, CCS, LR, NK, BV, ABS typegoedkeuring gecertificeerd en AMS goedkeuringscertificaat van USCG.

SunRui BalClor® Ballastwaterbeheersysteem bezet de top drie ter wereld, vooral de eerste rangorde van installatiehoeveelheid op grote schepen. SunRui is ook de enige gekwalificeerde fabrikant van het Elektrolytische Natriumhypochloriet-systeem toegepast op het Nuclear Power Station in China, deelt 90% van de markt in Nuclear Power Station, 70% markt in Thermal Power Station. Corrosion Control-producten delen 30% van de markt in China.

Hoe werkt het systeem

Het BalClorTMSysteem is gebaseerd op het zogenaamde “Sidestream Elektrolyse” principe.

Bij het innemen van het ballastwater wordt het eerst gefilterd met een backwashing filter. Dit filter verwijderd alle organismen met een afmeting groter dan 50 µm. Vervolgens wordt met behulp van de Elektrolyse Unit wordt een klein deel van het ballast water omgezet in een oplossing met o.a. een hoge natriumhypochloriet concentratie. De door de Elektrolyse unit gegeneerde oplossing wordt vervolgens geïnjecteerd in de ballastwater hoofdstroom om zo het ballastwater effectief te desinfecteren. Deze oplossing doodt alle micro-organismen in het ballastwater om zo aan de D-2 standaard te voldoen. Neutralisatie: Na de filtratie en desinfectie van het ballastwater kan het ballastwater zonder problemen worden geloosd in het oppervlaktewater.
Voor meer informatie over hoe dit systeem werkt kunt u door hier te klikken een video zien hierover.