Het belangrijkste doel van DrM, Dr. Mueller AG is het continu zoeken naar en ontwikkelen van vaste stof / vloeistof separatie oplossingen die ons helpen ons leefklimaat te verbeteren en tegelijkertijd het rendement van het bedrijfsproces van onze klanten verbeteren. Het volledig gesloten systeem ontwerp, de automatisering, het was- en droog-principe van onze filter systemen hebben grote invloed op het behalen van deze doelen.

Oplossingen op maat

We bieden geen standaard filtratie systemen van “de plank”. Elke vloeistoffen vaste stof separator wordt custom ontworpen op basis van de specifieke proces parameters van bij klant We bieden stand-alone kaars filters en complete volledig geautomatiseerde bedrijfsklare skidded systemen. We zien elke toepassing als een uitdaging om onze klanten naar tevredenheid te bedienen, ongeacht of de toepassing eenvoudig of complex is. Onze vibro mixer product lijn bestaat uit een aantal standaard modellen met vele opties om aan uw technische en budgettaire wensen te voldoen.

Denk groot – handel lokaal

DrM produceert haar filtratie systemen en vibro mixers in haar hoofdvestiging in Zwitserland. Daarnaast worden filtratie systemen gefabriceerd in DrM locaties in Poland, China en India. Daarnaast werkt DrM met gecertificeerde derde productie partners van over de hele wereld.

Begrip van uw toepassing

Elke vloeistof en vaste stof separatie toepassing is uniek. DrM begint daarom een aanbiedingstraject altijd met een gesprek. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een vragenlijst en wordt u gevraagd deze zo compleet mogelijk in te vullen. Op basis van deze vragenlijst wordt door de ingenieurs van Drm of een aanbieding met technische specificatie of wordt een voorstel gedaan voor on/site tests of een proefopstelling.

Kwaliteit boven alles

DrM is ISO 9001 gecertificeerd. We hebben ons gecommitteerd om de effectiviteit en efficiency van ons kwaliteitsmanagement systeem. Al onze producten ondergaan een grondige kwaliteitscontrole programma. Dit programma omvat grondige inspecties en testen welke worden uitgevoerd voor het product naar de klant wordt verstuurd.

FUNDABACⓇ

CONTIBACⓇ

STERIBACⓇ

FUNDAMIXⓇ